Albantik

Albantik

Albantik – Mobilje te artit antik e nisi aktivitetin e saj për herë të parë në Itali. Me eksperiencën e fituar prej vitesh në lidhje me përpunimin e drurit në mënyrë artizanale , u mendua që aktiviteti të zhvillohej edhe në Shqipëri në vitin 2002. Sot kompania numëron rreth 47 punëtorë që punojnë për të ideuar dhe prodhuar produktet tona antike, klasike dhe neoklasike. Tek ne cdo gjë është e punuar në mënyrë artizanale duke ruajtur stilin antik dhe klasik të mobiljeve të cilat do të përmbushin kërkesat tuaja. Cdo mobilje e prodhuar nga kompania jonë punohet me dorë me teknikat dhe mjetet e dikurshme që akoma vazhdojmë t`i ruajmë me fanatizëm. Zgjidhni Albantic dhe na lini të punojmë për ju me pasion dhe kreativitet!
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?