EMAK Divani

EMAK Divani

EMAK Divani e krijuar në qytetin e Shkodrës në fillim të vitit 2002 ja kemi dalë të vendosim standarte të BE-së në tregun vendas, duke ofruar produkte plot design, ku dora e profesionistëve të kualifikuar në vendet europiane është evidente. Në gjithë këto vite jemi përpjekur të sjellim më të mirën për tregun si për nga cilësia, ashtu edhe çmime konkuruese. Gjithmonë kujdesemi për detajet, që nga dërrasa, stukturat metalike, sfungjeri, pëlhura etj, duke i sjellë klientit një produkt përfundimtar të kuruar në cdo detaj. Mobilje të punuara me kujdes dhe dashuri nga mjeshtërit ku cilësia dhe garancia janë elementi kryesor i punës.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?