Daniel Construction

Daniel Construction

Daniel Construction me një eksperiencë dhe me një klientelë mjaft të gjerë në të gjithë Shqipërinë, shoqëria jonë vazhdon historitë e suksesit duke ofruar shërbimet dhe produktet, më profesionale, funksionale dhe të sigurta. Emri ynë është garancia jonë kundrejt cdo klient duke siguruar cilësinë e shërbimit tonë si një nga shtyllat kryesore të operimit tonë. Njihemi kudo në vend , atje ku kërkohet devotshmëri , korrektësi dhe efektivitet. “Daniel Construction” operon me përgjegjësi të madhe ndaj cdo klienti dhe cdo partneri. Bashkëpunimi me kompani të mirenjohura të huaja dhe shqiptare si ; Alb-Star, Bankers Petroleum, Bolv-oil, Cobial, ManeTCI, Gener 2, Green Coast, Petromanas kanë garantuar një shtrirje akoma më të gjerë. Shoqëria jonë është afër cdo individi, biznesi të vogël, biznesi të mesëm afër cdo korporate dhe institucioni shtetëror i cili kërkon shërbimet dhe produktet tona.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?