Koni Special

Koni Special

Koni Special e vetmja kompani e cila ka kapacitetin dhe mundesine per te furnizuar ne sasi te vogla dhe te medha per cdo nevoje tuajen. Produktet tona fillojne nga tjegullat, pllakat, tullat me vrime, solaie apo dhe ato per veshje te brendshme/jashtme. Catia eshte nje element thelbesor e cila ne aspektin estetik ndertohet duke ruajtur traditen dhe stilin unik te ndertimit Italian. Rezistence Maksimale!
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?