Arnold

Arnold

Në fillim kompania Arnold merrej me prerjen e drurit në pyje dhe pastaj përpunimin e mëtejshëm të tij për tregtim. Më vonë, për shkak se lënda e parë në Shqipëri nuk ishte e mjaftueshme për të mbuluar tregun që po zgjerohej, kompania filloi të merrej vetëm me importin e lëndës së drurit. Tani për më se 18 vite Z.Fran Pulaj e drejton kompanine si ortak i vetëm dhe ka arritur të zotërojë një pjesë të madhe të tregut në Shqipëri në import-exportin e lëndës së drurit.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?