Loading...
Showing Ndërtim 1-10 of 146
Kompania jonë është një kompani e cila operon prej  disa vitesh në tregun Shqipëtar dhe  aftësitë tona profesionale kanë treguar që shumë klientë kanë mbetur të kënaqur me ne, duke na referuar tek klientë të tjerë.
EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë në fasadat e xhamit.
Firmë e cila operon prej vitesh në fushën e përpunimit të Duraluminit, Xhamit, si dhe tregtimin e tyre dhe të aksesorëve të tyre. – në fushën e Importit të makinerive, për përpunimin e Duraluminit dhe të Xhamit si dhe e të aksesorëve të tyre. – në fushën e tregtisë me shumicë e pakicë, import – eksport i tyre të artikujve të ndryshëm. – si dhe çdo aktivitet të lejuar me ligj
Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e godinave, punime ne fushen e duraluminit dhe plastikes, instalime elektrike etj. Junik shpk eshte nje kompani partnere per prodhimin dhe montimin e dritareve plastike pvc Rehau Windows Solution
PARTNER ZYRTAR ME REHAU QUALITY, OFRON DRITARE PLASTIKE PVC REHAU TE MODELEVE TE NDRYSHME.
Prodhim dhe montim, dyer dhe dritare Alumini dhe PVC. 𝐊𝐞𝐥𝐢 𝐏𝐕𝐂 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐮: 𝐂𝐢𝐥𝐞𝐬𝐢- produkte me certifikate te lendes se pare nga importi 𝐊𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐬𝐢- sherbim korrekt sipas preferencave te klientit 𝐒𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐞𝐬𝐢 – transport dhe montim i shpejte ne cdo kohe 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐦 – staf i perkushtuar dhe profesional
Ka disa njerëz që megjithëse nuk shfaqen në media e nuk gëzojnë statusin e personave publike,janë shumë të njohur në komunitete të medha. Në kohëra të ndryshme, tregohet për mjeke të tillë, rrobaqepës a orendreqës. Të gjithë të njohur për aftësinë dhe talentin. Emri i tyre qarkullon dhe pas një kohe, përfundojnë duke qënë pergjigjja e parë që u vjen njerëzve në mendje kur kerkojnë zgjedhje në këtë fushë.
Mirësevini në FENSTERBAU një nga markat lider dhe kryesor për zgjidhje, e bazuar në polimere në sektorin e ndërtimit ,atë automobilistik dhe në sektorin industrial. Jemi në treg prej 10 vjetësh dhe kemi punuar me më shumë se 500 klientë ne te gjithe Shqiperine. Inovacione dhe perparim në kohëra të mira dhe me shumë sfida:Mësoni fakte interesante për historinë tonë të suksesit dhe rrugëtimin që po ndjekim,duke u fokusuar në qëndrueshmëri dhe në kërkesat e brezave të ardhshëm. Jemi në dispozicionin tuaj për cdo lloj porosie që mund të keni. Mjafton një telefonatë nga ana juaj dhe në shumë pak kohë jemi aty duke realizuar vizionin tuaj.
Pasioni ynë i kalon çdo ditë kufijtë e asaj që është e mundur për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme. Njëkohësisht, vlerat e forta të shoqërisë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljes sonë. Kredibiliteti ynë varet nga besueshmëria jonë, dhe ne bëjmë atë që themi. Ne veprojmë në mënyrë transparente dhe gjithmonë përpiqemi të mbajmë premtimet tona.
Tek Makineri PVC Albania ju ofrojmë më të mirën për ju dhe biznesin tuaj. Ne nuk ofrojmë vetem shitjen e makinerive por ju ndjekim gjatë gjithe procesit duke ofruar mirëmbajtje, asistencë dhe pjesë për të gjitha makineritë që blihen tek ne. Perpiqemi maksimalisht që klientët tanë të ngelen të kënaqur me punën tonë. Përse të na zgjidhni ne: