Hapur në 2020

Fillimet tona

Vendi që bashkon klientët rreth biznesit tuaj

Mirësevini në Biznese.vip

Adresari biznesit tuaj

Biznese.vip është një koncept i dizenjuar që prej 2015 me në fokus vetëm një qëllim: të sjelli biznesin sa më afër klientit.

Biznese.vip mori formë sipas nevojës që ka tregu për një portal ku cdo biznes mund të përfaqësohet ashti sic ai do, qoftë ky një biznes ndërtimi, fabrikë e deri tek lokalet dhe bizneset e vogla lokale.

Nëpërmjet Biznese.vip shitësit, blerësit dhe të interesuarit mbi fushen e biznesit në Shqipëri mund të takohen në një vend të përbashkët në të cilin mund të krijojnë kontakte dhe të gjejnë partnerë ose sponsorat që iu nevojiten në cdo kohë.

Ky portal është ideuar si një mënyrë për të reklamuar dhe promovuar të gjithë ato biznese Shqiptare të cilët janë të paplotësuar në fushën e marketingut dhe hasin probleme me krijimin e një klientele të re.

 Modeli i prezantimit të bizneseve është dizenjuar për shprehur identitetin e secilit si dhe të gjithë gamën e produkteve që ata ofrojne panvarësisht nga tipi apo lloji i biznesit.

Ne gjithmonë përpiqemi të zgjedhim bizneset më të mira në treg në mënyrë që klientët të kenë një eksperiencë të kënaqshme dhe të frytshme në rrugëtimin e tyre.

Years of work

Kush jem

+
Vite eksperience
0
Biznese
0 +
Reklama

Testimonials

Mendimet e klientëve tanë

Antique Experts

Kategoritë më të kërkuara

Subscribe to our newsletter

Mos humbisni të rejat nga bota e biznesit! Subscribe Now!

Punuar dhe mirëmbajtur nga PAMM Studio +355 67 50 61 300