Loading...
Drone Advertising është një kompani reklamash e themeluar që prej vitit 2005.  Një ndër kompanitë e para që ka ofruar në tregun Shqiptar një eksperiencë të re në fushën e reklamave dhe imazhit të printuar. 
Falë përkushtimit dhe profesionalizmit në këtë rrugë 15 vjecare “Drone” ka ofruar shërbimet e saj në dizenjim, printim, prodhim dhe montim. Kompania ka arritur ti përshtatet me sukses kërkesave të ndryshme të klientëve të saj duke pasur nje zhvillim dhe kreativitet te vazhdueshem
Emrat e mëdhenj të bizneseve në Shqipëri dhe rajon, me të cilët nuk e kemi ndalur kurrë punën. nga dita e parë e bashkëpunimit e kanë konsoliduar imazhin tonë të besueshmërisë dhe profesionalizmit.
Kompania jonë prezantohet si emër i ri në treg, por themeluesit e saj vijnë me një eksperiencë dhjetra-vjeçare suksesi  në fushën e marketingut dhe menaxhimit. 
Krijimin dhe mbrojtjen e “Brendit” (Markës) si  imazh të suksesit tuaj, kemi ditur ta lartësojmë gjithmonë e më shumë duke perfeksionuar teknologjitë e reja dixhitale dhe strategjitë më të suksessshme të tregut botëror.
Sot, ju ofrojmë kontratën tonë të suksesit në një bashkëpunim afatgjatë dhe zyrtar