Loading...
Gusht 2006  hapet supermarketi i parë Conad në Shqipëri  në qendrën tregtare ETC me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në janar të vitit 2007 një tjetër supermarket Conad me vendnodhje pranë stadiumit Selman Stërmasi me 653 m2.

Big Market ofron sherbimin me te mire dhe produktet me cilesore ne treg

Cilesia dhe sherbimi jane vecorite qe na dallojne nga tregu dhe e bejne Big Market rrjetin me te besuar te shqiptareve per blerjet e tyre. Ne kemi nje staf i cili punon cdo dite me dedikim dhe perkushtim per tju ofruar klienteve vetem me te miren.
SPAR International operon me një rrjet hipermarketesh dhe supermarketesh në 44 shtete dhe 4 kontinente, me mbi 13 700 dyqane. SPAR është themeluar në vitin 1932 në Hollandë. Rrjeti aktual i SPAR në Shqipëri, numëron 30 njësi shitje, 27 prej të cilave janë në formatin e supermarketeve dhe 3 hipermarkete dhe mbi 500 punonjës. SPAR Albania ka krijuar një plan ambicioz zgjerimi deri në fund të vitit 2017, i cili përmban hapjen e 100 supermarketeve dhe 10 hipermarketeve, të cilat do të mbulojnë të gjithë territorin shqiptar. Aktualisht, Grupi Balfin ka planifikuar të investojë më shumë se 50 Milion EU për të mbështetur planin e zgjerimit në të gjithë territorin. Synimi i SPAR Albania është t’u ofrojë konsumatorëve cdo ditë cilësi dhe një gamë të gjerë zgjedhjesh me cmime të arsyeshme. Konsumatorët shqiptar do të kenë mundësinë të provojnë eksperiencën më të mirë të blerjeve në të gjithë rrjetin e marketeve dhe hipermarketeve duke sjelle për konsumatorët cdo ditë vlerë, cilësi dhe zgjedhje. Asortimenti ynë përmban më shumë se 50.000 produkte nga kategori të ndryshme si pije, ushqimore, kozmetikë dhe detergjentë, produkte Bio, tekstile etj.