Mobileri Gjyshi

Mobileri Gjyshi. Eksperienca jonë, tashmë një traditë 22 vjeçare e nisur nga ’99 ka bërë që sot të renditemi ndër më të mirët në tregun e prodhimit dhe tregëtimit të mobiljeve me porosi.
Janë me mijra klientë për të cilët kemi prodhuar dhe kemi mirëpritur falenderimet dhe komplimentat e tyre për punën tonë. Akoma më të shumtë janë produktet e krijuara me kujdes, dashuri dhe përkushtim ndaj detajeve. Kemi realizuar projekte jo vetëm ideuar dhe përshtatur nga dizenjatorët tanë, por edhe të interpretuara me shume sukses nga mjeshtra botëror

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kontakt Info

Loading...