Atila Electronics

Atila Electronics

Atila Electronics vjen për t’ju shërbyer juve në fushën e aksesorëve dhe komponentëve elektronikë që nga fillimet e tregut të lirë në Shqipëri dhe tani kemi bindjen se jemi në pararoje të ketij tregu. Tek ne do të gjeni elementë dhe komponentë elektronikë të të gjitha llojeve dhe modeleve duke siguruar suport të plotë dhe të përhershëm për të gjithë Inxhinierët dhe teknikët që operojnë në fushën e riparimeve elektrike dhe elektronike. Tek ne do të gjeni qarqe elektronike të integruar, elementë diskretë transformatorë ushqimi, transformatorë rrieshti të frekuencave të larta, Instrumenta matës, mjete pune dhe gjithshka tjetër që nevojitet në fushën e riparim-shërbimeve elektronikë.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?