Smart Tronic

Smart Tronic

Smart Tronic eshte nje kompani qe u themelua ne Shtator te vitit 2015. Fillimisht kompania u fokusua ne shitjet online. Pas nje suksesi te arritur me nje cilesi shume te larte te produkteve tonaarritem te fitonim besimin e klienteve tane. Kjo gje na motivoi te vazhdonim me tej punen tone duke garantuar produktet me cilesore ne treg dhe nji sherbim korrekt dhe serioz nga ana e stafittone. Sot kompania jone vazhdon me punen e suksesshme duke ofruar produkte te nje cilesie shume telarte me cmimet me konkuruese. Cilesia e produkteve,garancia qe I ofrohet klientit e ka bereSmart Tronic te rrise kapacitetet importuese 10 here me shume .Smart Tronic ofron nje game temadhe te aparateve celulare si dhe markave me te fundit ne treg. Per te qene sa me prane klientve tane per te qene kudo ku klienti eshte Smart Tronic ka krijuar bashkpunime me korrier ne te gjithe Shqiperine per te derguar tek klienti ne nje kohe rekord Brenda 24 oreve produktin
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?