RATECH Albania

RATECH Albania

RATECH u krijua si brand në 01 Shtator 2007.

Vizioni ishte i qartë. Partnerët furnitor u zgjodhën me kujdes për të përmbushur kërkesat e tregut të asaj kohe dhe zhvillimit teknlogjik që po priste territori Shqiptar.

2010: Dep. IT Për 3 vite me radhë stafi i dedikuar i RATECH krijoi besueshmëri e seriozitet për klientelën, duke deleguar kështu pasionin dhe nevojën e teknologjisë për një jetë të sigurt. Për të përmbushur misionin u zhvillua një zyrë e dedikuar totalisht teknologjisë: Departamenti IT

2014: Projekte “BIG” Sajë investimeve të pandërprera drejt produkteve dhe shërbimeve më cilësore, RATECH fitoi terren në kontrata shumë të rëndësishme. Projekte madhore u bënë realitet përtej sfidave dhe kushteve të vështira të vendit.

2015: Rifreskim Brandi Tetë vite në treg i dhanë RATECH pjekurinë e duhur dhe sigurinë e daljes me një imazh të ri, më modern dhe tërësisht të përshtatur me pozicionin e fituar.Logoja e re u përshtat me fokusin dhe lenten e kamerës, që nënkuptojnë survejim të pandërprerë për një siguri maksimale.

2018: Zyra të Reja Pas një dekade të suksesshme, RATECH projektoi shtëpinë e re, më të madhe, më teknologjike dhe më mikpritëse. Zyrat e reja u përshtatën me organogramën e avancuar dhe në shërbim të çdo departamenti në mënyrë të tillë që kompania të shfrytëzoj kohën dhe potencialin maksimal.

Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?