Loading...

Kategoria: Tag: @BVModeli3

Shoqëria “Leksi Security” është një nga kompanitë elitë të sigurisë dhe zgjidhjeve të problemeve që u shërbejnë konsumatorit dhe biznesit përmes degëve e qendrave të monitorimit në të gjithë Shqipërinë. Kompania, me risurset e saj ne gjithë Shqiperinë, ofron shumë mënyra për të ndihmuar në mbrojtjen e klientëve dhe bizneseve të tyre. Ajo ofron kreativitet përmes investimeve në infrastrukturë, teknologji dhe burime njerëzore për: biznese vendase dhe të huaj, të bankave të nivelit të dytë, biznese të vogla, banesa, dhe klientë të ndryshëm.
Agjensi pronash Isidori. Eshte nje aktivitet I nisur prej disa vitesh, fillimisht si agjent ne nje prej zyrave CENTURY 21 ALBANIA per te vazhduar me tej si bashkepunetor tek INFO PRONA REAL ESTATE  per gati 2 vite dhe me pas si ndermjetes i pavarur. Sot agjencia ISIDORI mean vertete Vulen e korrektesise.
Murataj 2012 është një kompani e krijuar ne vitin 2012 me një qëllim të vetëm, të sjellë pranë jush ç’do porosi ne destinacionin e duhur. E përpikte dhe sipas standarteve më të fundit të mjeteve të transportit. Eksperienca jone mbi 10 vjeçare na bën të përshtatshëm për të marrë përsipër të gjitha llojet e transportit duke filluar që ng amakineritë e rënda e deri tek më delikatet. Nëse jeni të interesuar plotësoni formularin më poshtë dhe do t’ju kontaktojmë për ç’do pyetje që mund të keni.
Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELLOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me degën dhe magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta. ITALINOX Shqipëria shpk operon në treg që nga viti 2007. Italinox është përfaqësuesi ekskluziv për ARCELLOR MITTAL dhe FERLAT ACCIAI në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi. Italinox, me kërkimin e tij të vazhdueshëm për zgjidhje inovative dhe standardet e tij të cilësisë së lartë, është sot furnizuesi i vetëm i çelikut INOX i pranishëm direkt në Shqipëri me  magazinën e tij, për të lejuar menjëherë ndërtuesit të arrijnë realizime të niveleve të larta. Çfarë ofrojmë Ofrojmë gamën me të gjerë dhe të kompletuar të komponentëve inox AISI 304/316 në Shqiperi, ku përfshihen shufra inoxi, tuba inox, llamarina inox , profile inox , rekorderi inox dhe buloneri inox në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshëm. Përvec gamës së gjerë të produkteve inox, Italinox Shqipëria ofron produkte të metaleve të ndryshme alumini, bronzi, gize, bakri dhe materiale plastike në formate, dimesione dhe spesorë të ndryshme. Përfshin rreth 40 lloje të ndryshme metalesh në formatet e mëposhtme: llamarina, rula, tuba, profile, shufra të rrumbullakëta, shufra katrore, shufra egzagonale dhe shufra te sheshta.  Me mbi 1000 ton material në gjendje me kualitet të certifikuar sipas standarteve europiane , arrijmë t’ju ofrojmë klientëve tanë në fushat e ndryshme farmaceutike, ushqimore, detare dhe nukleare shërbimin më të plotë.
Mobileri Gjyshi. Eksperienca jonë, tashmë një traditë 22 vjeçare e nisur nga ’99 ka bërë që sot të renditemi ndër më të mirët në tregun e prodhimit dhe tregëtimit të mobiljeve me porosi. Janë me mijra klientë për të cilët kemi prodhuar dhe kemi mirëpritur falenderimet dhe komplimentat e tyre për punën tonë. Akoma më të shumtë janë produktet e krijuara me kujdes, dashuri dhe përkushtim ndaj detajeve. Kemi realizuar projekte jo vetëm ideuar dhe përshtatur nga dizenjatorët tanë, por edhe të interpretuara me shume sukses nga mjeshtra botëror
Realtors Albania. Shtrirje në të gjithë Shqipërinë. Në ҫdo qytet të Shqipërisë dhe njësi administrative do të gjeni ndërmjetës pjesë të unionit ose përfaqësues zyrtar që ofrojnë; respektim të standarteve, mbështetje për klientët dhe bashkëpunim për kolegët
Mbështetje bashkëvepruese Bashkimi bën fuqinë, garanton përfaqësim me dinjitet dhe përgjegjësi. Unioni ofron mbështetjen e munguar dhe sigurinë për të ardhmen e tyre. Intersi i individit nuk del jashtë kornizës së unionit
Edukim dhe kurse periodike Përzgjedhja e anëtarësisë që ndajnë të njëjtin qëllim dhe objektiva, kualifikimi i tyre në kurse dhe teste, rrit nivelin profesional të përfaqësimit tek klientët, thjeshton marrëdhënien dhe bashkëpunimin mes kolegëve
PAMM Studio. Kompania jonë në 5 vite eksperiencë prezantohet si emër i ri në treg, por, themeluesit e saj vijnë me një eksperiencë 25 vjeçare, Arritje dhe suksesi në fushën e marketingut dhe menaxhimit. Krijimin dhe mbrojtjen e Markës si Imazhi suksesit tuaj kemi ditur ta lartësojmë gjithmonë e më shumë duke perfeksionuar teknologjitë e reja dixhitale me strategjitë e suksesit botëror.  Sot ofrojmë një kontratë suksesi me bashkëpunim afatgjatë

Misioni i PAMM Studio

Të ofrojmë shërbimet e marketingut dixhital në forma të thjeshta menaxhimi. Të garantojmë përfitime për biznesin tuaj në të gjitha marrëdhëniet me klientët. Komunikime korrekte dhe zyrtare për bashkëpunimin

Vizioni që na udhëheq

Teknologjia dhe risitë e marketingut nuk janë monopol. Të gjitha kompanitë dhe individët e interesuar janë të mirëpritur në strategjitë tona për të kaluar kufijtë e Shqipërisë dhe rajonit me produktet dhe shërbimet

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?