Erzeni & Fratelli Gruppomobili Albania

Erzeni & Fratelli Gruppomobili Albania

Erzeni & Fratelli. Që nga krijimi e kompanisë sonë në 1998, ne kemi përdorur teknologjitë më të përparuara në mënyrë që t’u ofrojmë klientëve tanë produkte me cilësi, i të standarteve europiane. Kompania sheh e projekton të ardhmen në plotësimin maksimal të kërkesave, shijeve, modeleve klasike e moderne të produkteve, përdorimin efikas dhe prioritar të lëndëve të para dhe aksesoreve sa më cilësor. Motoja e punës së Fratelli GM është cmim dhe cilësi, me synim ekonomizimin maksimal të investimit të klientit. Fratelli GM është ndër kompanitë e para zotëruese të certifikatave më prestigjoze ndërkombëtare të cilësisë dhe menaxhimit ambiental ISO 9001 – 2008 dhe ISO 14001- 2004. Fratelli Gruppomobili dhe stafi i saj, ecën me synimin e lidershipit rajonal të kompanive prodhuese të furniturave me bazë druri.
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?