Universiteti Evropian i Tiranës

Universiteti Evropian i Tiranës

Universiteti Evropian i Tiranës. Me një përvojë më shumë se 10 vjeçare në arsimin e lartë dhe me parametra të certifikuar, UET ofron të gjitha kapacitetet dhe garancitë për të qenë një ishull ekselence dhe për t’i dhënë studentëve, pedagogëve, kërkuesve shkencorë, prindërve dhe aktorëve të tjerë shoqërorë një hapësirë bashkëpunimi për projektet, idetë dhe ëndrrat e tyre. UET ka diplomuar tashmë më shumë se 6500 studentë në tri ciklet e studimit: Bachelor, Master dhe Doktoraturë. Në auditorët e UET kanë kaluar më shumë se 15 mijë studentë. Të gjitha programet e studimit janë të licencuara dhe të akredituara. Akreditimet ndërkombëtare kanë certifikuar cilësinë e Universitetit Europian të Tiranës. Rankimi i parë është kryer nga Agjencia Gjermane CHE, akreditimi i parë ishte ai i programeve të doktoratës nga APAAL me pjesëmarrjen e ekspertëve austriakë
Loading...

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?