Loading...

Kategoria: Tag: @BVModeli2

Dural Extra Glass. Firmë e cila operon prej vitesh në fushën e përpunimit të Duraluminit, Xhamit, si dhe tregtimin e tyre dhe të aksesorëve të tyre. – në fushën e Importit të makinerive, për përpunimin e Duraluminit dhe të Xhamit si dhe e të aksesorëve të tyre. – në fushën e tregtisë me shumicë e pakicë, import – eksport i tyre të artikujve të ndryshëm. – si dhe çdo aktivitet të lejuar me ligj
ALUMIL ALBANIA. Një rrjet i fuqishëm ndërkombëtar i shitjeve në mbi 60 vende të botës, me 32 degë në të gjithë globin, në të gjitha kontinentet, dëshmojnë se ALUMIL është ndër furnizuesit kryesorë të sistemeve të aluminit arkitekturor, me produkte që plotësojnë kërkesat më të larta dhe mbulojnë një gamë mbresëlënëse nevojash arkitekturore.

Për mbi 30 vjet, ne hartimin dhe zhvillimin e zgjidhjeve në shkallë globale dhe ofrojnë produkte të përshtatura sipas nevojave lokale të secilit treg. Përvoja e akumuluar e ALUMIL nëpërmjet angazhimit të saj në tregjet ndërkombëtare çon në zgjidhje që përfshijnë teknologjinë më të avancuar dhe produktet që janë të një-lloji.

Rrjeti i gjerë i degëve tona në mbarë botën, numri i madh i fabrikave tona private dhe qendrat tona të shpërndarjes të shumta sigurojnë shërbim efikas ndërkombëtar.
  • Prezenca në mbi 60 vende në të gjitha kontinentet.
  • 32 Filialet në mbarë botën.
  • 12 fabrika në 6 vende: Greqia, Bullgaria, Rumania, Shqipëria, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina.
  • Shitjet të zotëruara privatisht & Dyqanet e distribucionit (SDS): Greqia, Rumania, Serbia, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Qipro, Kroacia, Fyrom, Bullgaria, Kosova, Turqia, Egjipti, Kenia, Australia, Rusia, India.
  • 10.000 partnerë në mbarë botën.
  • Strong Inxhinieri (Greqi, SHBA, Rumani, Serbi, Dubai, Indi).
Mbi 30 vjet dizajnim të produkteve të aluminit me cilësi të lartë, ALUMIL është një nga emrat më të mëdhenj dhe më të besuar për dritaret e shtëpive, dyert e oborrit dhe fasadat. Bota po ndryshon me shpejtësi dhe çdo ditë lindin kërkesa të reja. Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. Duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL Albania ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit.alumil albania

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?