User banner image
User avatar
  • admin

Biznese

3B Car Rental

Makina me qera | Car Rental Shërbime në Rinas

Rehau Albania – Zyra Përfaqësisë Rehau në Shqipëri

Rehau Albania prane qendres tregtare Pajtoni ne Tirane eshte zyra e perfaqsise e kompanise Rehau per Shqiperine. Vetem permes kesaj zyre klientet prodhues te dritareve...

NEMO STUDIO

Studio Projektimi Arkitekture Nese deshironi projekte bashkekohore te nje linje dizajni modern, jeni te mirepritur per tu bere klient-partneri yne me i ri. I sherbejme...

ALB MATRIX GROUP shpk

ALB-MATRIX GROUP SHPK përfaqëson një rrjet të udhëhequr nga Lider gjithëpërfshirës, me përvojë shumëvjecare në industrinë e inxhinierisë, projektimit, zbatimit, financës, marketingut. Aplikimi i teknologjive në...

Reti SHPK

Firma Reti Shpk (rrjeta kunder insekteve) – 67 është ndër firmat lider në Durrës dhe në të gjithë Shqipërinë. Për prodhimin e rrjetave kundër insekteve...

Rudaj Plast SHPK

RUDAJ sh.p.k është një kompani e cila operon prej shumë vitesh në fushën e prodhimit dhe montimit të: fasadave,vetratave,dritareve dhe dyerve me alumin ose plastikë...

Euroconst shpk

EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë...

Dural Extra shpk

Firmë e cila operon prej vitesh në fushën e përpunimit të Duraluminit, Xhamit, si dhe tregtimin e tyre dhe të aksesorëve të tyre.

Junik SHPK

Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e...

KADET SHPK

KADET SHPK ËSHTË PARTNER ZYRTAR ME REHAU QUALITY, OFRON DRITARE PLASTIKE PVC REHAU TE MODELEVE TE NDRYSHME.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?