Loading...

Kategoria: Tag: #security #bodyguards

Shoqëria “Leksi Security” është një nga kompanitë elitë të sigurisë dhe zgjidhjeve të problemeve që u shërbejnë konsumatorit dhe biznesit përmes degëve e qendrave të monitorimit në të gjithë Shqipërinë. Kompania, me risurset e saj ne gjithë Shqiperinë, ofron shumë mënyra për të ndihmuar në mbrojtjen e klientëve dhe bizneseve të tyre. Ajo ofron kreativitet përmes investimeve në infrastrukturë, teknologji dhe burime njerëzore për: biznese vendase dhe të huaj, të bankave të nivelit të dytë, biznese të vogla, banesa, dhe klientë të ndryshëm.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?