vlerësimet e klientëve

0
Vleresime
0
Pelqime
0
Komente
4.5/5
Kordinatore Bordit drejtues
Realtors Albania

Vlerësuar me 5 yje nga

Eduina Lushka

Realtors Albania staf

  Prej shume kohesh kemi ndertuar nje mardhenie shume eficente bashkepunimi. Stafi i kualifikuar dhe perkushtimi gjate zbatimit te projekteve i ben jjë kompani tepër profesionale. Të aftë dhe të komunikueshëm. Shumë të kënaqur me këtë bashkepunim duke e rekomnduar per te gjithe personat e interesuar

Me pozitivitet
Eduina Lushka

Menaxhere Shitjesh
Biznese.VIP

Vlerësuar me 5 yje nga

Biznese.vip

Adresari i biznesit tuaj

Shumë e kënaqur me shërbimin e kompanisë suaj. Është një kënaqësi të punosh me njerëz si ju, të përkushtuar ndaj kërkeses se klientit dhe shumë profesionista.Me sinqeritet
Anxhela Hoxha

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?