Metaj Consulting

Mirësevini në Legal Metaj Consulting!

Zyra jonë e konsulencës ligjore Metaj Consulting është themeluar në vitin 2018 nga avokatë dhe ekspertë të fushave të ndryshme të konsulencës. Zyra jonë përbehet nga stafi i saj dinamik dhe ekspert, pa kompromentuar rregullat profesionale dhe parimet e etikes në asnjë mënyrë.

I sigurojm klientëve  informacion të përditësuar  të besueshëm dhe  të bazuar në besimin reciprok , në mënyrën më të shpejtë, më të kualifikuar dhe të synuar.

Ju mirëpresim!metaj consulting

Rikuperim borxhi

Përfaqesim gjyqesor

Konsulencë kredie

Shërbime të kontabilitetit

Prona, ndërtim dhe real estate

Koncesione dhe ankande

Mbrojtje, marka dhe patenta

Leje pune/qëndrim

Shtetësi

Energji e rinovueshme

Dogana

Verifikim  & heqje ekspulsi

 

Kontakt Info

Loading...