Realtors Albania

Realtors Albania. Shtrirje në të gjithë Shqipërinë. Në ҫdo qytet të Shqipërisë dhe njësi administrative do të gjeni ndërmjetës pjesë të unionit ose përfaqësues zyrtar që ofrojnë; respektim të standarteve, mbështetje për klientët dhe bashkëpunim për kolegët
Mbështetje bashkëvepruese Bashkimi bën fuqinë, garanton përfaqësim me dinjitet dhe përgjegjësi. Unioni ofron mbështetjen e munguar dhe sigurinë për të ardhmen e tyre. Intersi i individit nuk del jashtë kornizës së unionit
Edukim dhe kurse periodike Përzgjedhja e anëtarësisë që ndajnë të njëjtin qëllim dhe objektiva, kualifikimi i tyre në kurse dhe teste, rrit nivelin profesional të përfaqësimit tek klientët, thjeshton marrëdhënien dhe bashkëpunimin mes kolegëve

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kontakt Info

Loading...