Ide fitimprurëse për biznese të vogla dhe online

Bizneset e vogla më fitimprurëseMe një plan biznesi solid, punë të palodhur dhe vendosmëri, çdo ide e fortë biznesi mund të bëhet e suksesshme dhe fitimprurëse. Bizneset në industri me rritje të lartë me kosto më të ulëta fillestare, megjithatë, mund të kenë potencial më të madh përfitimi. Me rritjen e teknologjisë, për shembull, ndoshta […]

Art me tuba industrial

Tubat RAUCLAIR-E mbështesin projektin e ekspozitës METABOLICA nga artisti Thomas Feuerstein Për më shumë se dhjetë vjet, shkencëtarët kanë luftuar për të gjetur një interpretim të ri të të ashtuquajturës inteligjencë të bimëve. Çfarë është jeshile Jemi ne jeshile Dhe a është ajo perime fare? A janë algat ‘superushqim’, murtaja mjedisore – apo të dyja? […]

Zgjini ngjyrën tuaj

Artikuj unikë për modën, markat dhe më shumë Tema e sipërfaqeve është e lidhur pazgjidhshmërisht me tendencat ndërkombëtare në botën e ngjyrave dhe dekorit. Por përtej kësaj, ka një dëshirë për më shumë individualitet. Shumëllojshmëri, diversitet dhe kombinim i ri – mundësitë po lulëzojnë, pavarësisht nga vendi apo kultura. Me vario kristal RAUVISIO, petëzimi polimer […]

KALEIDO COLOR – Bota e ngjyrave nga REHAU

Dritaret dhe dyert i japin formë imazhit të një fasade dhe çdo ndërtese i japin një notë unike. KALEIDO COLOR nga REHAU ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit, në mënyrë që të mos ketë kufizime të imagjinatës kur bëhet fjalë për dizajnin individual të pronës tuaj. Përveç ngjyrave, stili përcaktohet […]

Dritare në dimensione të reja

RAU-FIPRO X – Mendo në dimensione të reja Me RAU‑FIPRO, në 2008 REHAU revolucionoi tregun e dritareve. Parimi i përbërësve të përforcuar me fibër, që njihej më parë kryesisht në projektimet për mjetet e garave ose për avionët, u përdor për herë të parë për dritaret dhe kombinoi vetitë më të mira të botës së […]

Pamje dhe ndjesi unike e drurit

KALEIDO COLOR – Bota e ngjyrave nga REHAU Dritaret dhe dyert i japin formë imazhit të një fasade dhe çdo ndërtese i japin një notë unike. KALEIDO COLOR nga REHAU ju ofron një gamë të gjerë variantesh të ngjyrave dhe dizajnit, në mënyrë që të mos ketë kufizime të imagjinatës kur bëhet fjalë për dizajnin […]

REHAU Smart Guard – Dimensioni i ri i sigurisë

Përdorimi i ndalimit të synuar që nuk ndikon në pamjen e dritareve tuaja. Instaluar në një pozicion të padukshëm në kornizë, REHAU Smart Guard garanton siguri. Sensori inteligjent i zbulimit dikton hajdutët e mundshëm. Sinjalet vizuale dhe zanore i tregojnë qartë hajdutit që as nuk mundet ta tentojë vjedhjen. Ndalimi aktiv ndihmon në parandalimin e […]

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?