Loading...
Shërbimi  ynë në fushën e hotelerisë vjen pas një eksperience disa vjeçare. Falë kësaj eksperience dhe suksesit, sot menaxhojmë një resort ndër më të mirët në bregdetin tonë dhe ekskluziv për shumë shërbime dhe mikpritjen. Qëndrimi në ambjentet tona është më shumë se pushime. Relaksi juaj është i pari