Dritare Plastike

Dyer Plastike

Rreth nesh

KADET SHPK është një kompani e cila operon prej  disa vitesh në tregun Shqipëtar dhe  aftësitë tona profesionale kanë treguar që shumë klientë kanë mbetur të kënaqur me ne, duke na referuar tek klientë të tjerë .

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani