KADET Shpk

Kadet Shpk, Partner Zyrtar me Rehau Quality, ofron Dritare Plastike PVC Rehau te modeleve te ndryshme.
Rehau eshte nje kompani e madhe nderkombetare me mbi 40’000 punonjes administrate ne 170 shtete qe prodhon PVC per perdorime te ndryshme.
Prej me shum se 4 vjetesh Kadet eshte çertifikuar si partner i autorizuar i Rehaut vetem per pjesen e dritareve.
Me nje staf te trajnuar dhe çertifikuar ne Vjene (Rehau akademi), ne ju ofrojme ekperiencen tone me nje korrektesi gjermane dhe profile PVC, jo te ricikluar.
Te nderrosh dritaret nuk eshte thjesht per bukuri por nje investim qe do t’ju kthehet gjithe jeten nga faturat e energjise, qetesine dhe sigurine, nga Dritaret Plastike Rehau, keto i keni falas.
Telefononi per me shume informacion ose porosi: +355682047087

Dyer dhe dritare pvc nga REHAU.

Add Your Heading Text Here

Kontakt Info

Rreth nesh

KADET SHPK është një kompani e cila operon prej  disa vitesh në tregun Shqipëtar dhe  aftësitë tona profesionale kanë treguar që shumë klientë kanë mbetur të kënaqur me ne, duke na referuar tek klientë të tjerë .

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?