Blogu ynë

Gjithcka rreth blogut tonë

Postimet e fundit

Histori suksesi

Art me tuba industrial

Tubat RAUCLAIR-E mbështesin projektin e ekspozitës METABOLICA nga artisti Thomas Feuerstein Për më shumë se dhjetë vjet, shkencëtarët kanë luftuar për të gjetur një interpretim

Shiko më shumë »

Postime nga Portik.al

Mundohemi që klientëve tanë ti japim më të mirën. Shërbime cilësore dhe me shpejtësi që rrallë biznese e ofrojnë.

Reklamimi është një nga gjërat më të pranishme në shoqërinë e sotme. Reklamimi ndihmon për t’i mbajtur konsumatorët…

Mundohemi që klientëve tanë ti japim më të mirën. Shërbime cilësore dhe me shpejtësi që rrallë biznese e ofrojnë.

A keni menduar ndonjëherë të krijoni një biznes? Për shumë njerëz ideja e një biznesi sjell frikë, për të tjerë entuziazëm…

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. 

Doni të reklamoni kompaninë tuaj, pikën tuaj të shitjes, aktivitetin tuaj? Atëherë…

Jeni të interesuar ?

Për cdo pyetje na kontaktoni në format tona të kontaktit.

Rreth nesh

Kompania jonë është një kompani e cila operon prej  disa vitesh në tregun Shqipëtar dhe  aftësitë tona profesionale kanë treguar që shumë klientë kanë mbetur të kënaqur me ne, duke na referuar tek klientë të tjerë .

Postime nga Portik.al

Mundohemi që klientëve tanë ti japim më të mirën. Shërbime cilësore dhe me shpejtësi që rrallë biznese e ofrojnë.

Reklamimi është një nga gjërat më të pranishme në shoqërinë e sotme. Reklamimi ndihmon për t’i mbajtur konsumatorët…

Mundohemi që klientëve tanë ti japim më të mirën. Shërbime cilësore dhe me shpejtësi që rrallë biznese e ofrojnë.

A keni menduar ndonjëherë të krijoni një biznes? Për shumë njerëz ideja e një biznesi sjell frikë, për të tjerë entuziazëm…

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. 

Doni të reklamoni kompaninë tuaj, pikën tuaj të shitjes, aktivitetin tuaj? Atëherë…

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?