Iliria
Plast

(355) 67-20-39-013

Hen - Pre: 8:00

Search
Close this search box.
Dritare dhe Dyer për
Shtëpi dhe Biznese
Më shumë
Dyer të një cilësie &
Sigurie të lartë
Më shumë
Kursim Energjie &
Izolim i Zhurmave
Më shumë
Previous slide
Next slide

Dritare
Plastike

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Dritare
Druri

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Dritare
Alumini

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Ofrojmë për ju
Ngrohtësi dhe Komfort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Fushat e Punës

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Ut elit tellus,

Produktet me te kërkuara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Ut elit tellus,

Dritare
Plastike

Shtresa: 2
Trashesia xhamit: 26mm
Thellesia : 30mm

Dritare
Druri

Shtresa: 2
Trashesia xhamit: 24mm
Thellesia : 32mm

Dopjo
Xham

Shtresa: 4
Trashesia xhamit: 28mm
Thellesia : 34mm

Dru
Geshtenje

Shtresa: 2
Trashesia xhamit: 22mm
Thellesia : 28mm

(355) 67-20-39-013

Hen - Pre: 8:00

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?