ILIRIA PLAST

Dritare dhe dyer

Iliria Plast SHPK

Iliria Plast eshte distributori i vetem i Rehau per tregtine me shumice te elementeve PVC. Startuar qe ne vitin 1990, Iliria Plast tani eshte rritur dhe ka shtrire aktivitetin e saj ne te githe Shqiperine. 

REHAU nga nje prodhues i produkteve me bazë polimer,  është rritur shumë më tepër duke qene vazhdimisht në kërkim të mënyrave më inteligjente për përparimin inxhinierik dhe për të përmirësuar jetën në të gjithë botën. 

Shërbimet

Dritare dhe Dyer

GENEO ju ofron qëndrueshmëri më të mirë duke kombinuar materialet e teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS.

Dyer të jashtme

Sistemi ynë GENEO premium mund të përdoret në 90% të të gjitha rasteve pa përforcime çeliku dhe në këtë mënyrë pa ura termike. Dera kryesore GENEO, e kombinuar me module termike dhe një panel të derës së përparme me trashësi deri në 53 mm, arrin një vlerë Ud deri në 0.51 W/m²K.

Dritare me ngritje dhe rrëshkitje

Me një gjerësi paneli deri në 10 m, lartësi prej 2.70 m dhe peshë vetëm 400 kg, dera jonë GENEO me ngritje dhe rrëshqitje është një derë tarrace për një hyrje të shkëlqyer. Jep pamje të gjerë të ambientit të jashtëm dhe përdor xham tradicional.

Grila

Kutia e grilave të montuara në pjesën e sipërme mund të përdoret në kombinim me të gjitha llojet e dritareve dhe te dyerve. Mund të funksionojë me perdorim manual me litar ose me motor elektrik.

Krijimtaria jonë

punimet

Më shumë rreth nesh

REHAU nga nje prodhues i produkteve me bazë polimer,  është rritur shumë më tepër duke qene vazhdimisht në kërkim të mënyrave më inteligjente për përparimin inxhinierik dhe për të përmirësuar jetën në të gjithë botën. 

REHAU ne vetvete përshkruan vlerat që frymëzojnë punën tonë dhe vizionin tonë për të ardhmen. Mënyra jonë  e të menduarit dhe të vepruarit eshte qe te nxjerrim ne pah ate qe ka me rendesi: plotesimin e nevojave dhe deshirave te klientëve tanë, si dhe një të ardhme të begatë e  të qëndrueshme per punonjesit tanë.

 

 

Iniciativa e REHAU-t  “Planet First” ka bërë që qëndrueshmëria të jetë një komponent i rendesishem në gjithçka që bëjmë. Ekipi inovator i REHAU-t kerkon vazhdimisht zgjidhje inteligjente për të përmirësuar botën në të cilën jetojmë.

 

Zbuloni se çfarë e ben REHAU-n të ndryshëm. Mirësevini në Rrugën REHAU.

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?