Punime
Alumini dhe PVC

069 941 0977

Punime Alumini dhe PVC

Dyer dhe dritare Pvc.

Një ndër kompanitë e suksesshme të Shqipërisë që konkuron në tregun europian me produktet dhe punimet e saj shumë cilësore.

Shiko më shumë rreth nesh

Ku ndodhemi?

Ndodhemi në Ferras, buzë rrugës kryesore.

Sa vite operojmë në Shqipëri?

Ne jemi një kompani e cila operojmë  në tregun shqiptar prej më shumë se 10  vite. Ndër përfaqësuesit e parë të kompanisë REHAU.

Stafi ynë

Jemi një kompani e mesme me një staf të kualifikuar në këtë fushë. Të aftë dhe seriozë në punë dhe sigurisht japin më të mirën e tyre në punë.

Cfarë bëjmë ne?

Një ndër kompanitë e suksesshme të Shqipërisë që konkuron në tregun europian me produktet dhe punimet e saj shumë cilësore. Në fushën e punimeve me PVC, duke u mbështetur në produktet e kompanisë me famë dhe shtrirje botërore Rehau ka arritur të fitojë një treg shumë të madh edhe në Itali.

Rreth porosive tona

Nëse keni parë punimet tona dhe ju pelqejnë jeni vetëm një buton larg. Na kontaktoni në numrat tonë të telefonit tonë ose në adresën e emailit tonë zyrtar.

Disa nga punimet tona

Kontakto me ne

Na shkruani për cdo pyetje.

Ju lutem plotësoni të gjitha fushat e detyrueshme.

Shërbime

Kontakt

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?