Loading...

Tag: @BVModeli3

Showing Biznese 1-10 of 20
Studio Projektimi Arkitekture

Nese deshironi projekte bashkekohore te nje linje dizajni modern, jeni te mirepritur per tu bere klient-partneri yne me i ri. I sherbejme vizioneve dhe projekteve vizionare jo vetem ne drejtimin funksional dhe praktik por edhe nderthurur me linjat moderne

Firma Reti Shpk (rrjeta kunder insekteve) – 67 është ndër firmat lider në Durrës dhe në të gjithë Shqipërinë. Për prodhimin e rrjetave kundër insekteve të ndryshme (miza, mushkonja etj). Kjo firmë filloi aktivitetin e saj që në vitin 1999. Me një teknologji Italiane i ofron tregut shqiptar për herë të parë rrjetat Avolgibile (sustë) me saldim anësor. Falë eksperiencës dhe specializimit në këto vite janë bërë investime të vazhdueshme në shtimin e gamës dhe produkteve cilësore , si psh rrjetat firzamonik, po kështu edhe tendat e aluminit të cilat i ofrohen për herë të parë tregut shqipëtar. Firma jonë ka ditur të mbajë një pozicion të lartë dhe konkurues duke iu përgjigjur kërkesave gjithmonë e në rritje të tregut brenda dhe jashtë vendit. Objektivi ynë kryesor ka qenë dhe do të mbetet bashkëpunimi me klientët. Ku në lidhje me kërkesat e tyre kemi treguar korrektesi maksimale në prodhimin cilësor të rrjetave si dhe në shërbimin e shpejtë. reti

Pajisjet dhe Teknologjia Reti.al

Teknologjia jonë është e bazuar në teknologji Europiane dhe vecanërisht në atë Italiane. Duke parë kërkesat në rritje të tregut Shqipëtar firma jonë është përpjekur ti qendrojë standarteve Europine. Duke i ofruar rrjeta me cilësi të lartë. Rrjeta është e një cilësie shumë të lartë. (fphifer amerikan) Fibër xhami që me anën e saldatrices saldohet, si poshtë ashtu edhe anash. Me bezë të gomuar në ndryshim nga rrjetat modeli grek ose tipi Fai da te. Që nuk janë të salduara anash ku jetëgjatesia është shumë e shkurtër. Saldimi anësor na lejon që anash ti vendosim butona plastik me anën e një makinerie të posacme, që nuk e lejojnë rrjetën të dali nga shinat kur fryn erë. Rrjetat plise janë shumë të përshtatëshme në përdorim, ajo është një rrjetë cilësore (hollandeze) që paloset në Itali. Kliko këtu
RUDAJ sh.p.k është një kompani e cila operon prej shumë vitesh në fushën e prodhimit dhe montimit të: fasadave,vetratave,dritareve dhe dyerve me alumin ose plastikë PVC. Tashmë kompania ka zgjeruar aktivitetin e saj,duke investuar dhe në fushën e tregtimit & shërbimit të parketëve. Ekspozita dhe punishtja e produkteve & shërbimeve që ofron kompania ndodhet në qytetin e Shkodrës ,por klientët dhe punimet tona shtrihen dhe më gjerë ,në qytete të tjera të Shqipërisë. Stafi ynë përbëhet nga punonjës të kualifikuar dhe të gatshëm për të realizuar punime cilësore ,duke siguruar kështu një shërbim profesional , të shpejtë dhe më të garantuar për klientët tanë. Punimet tona realizohen vetëm me lëndë të parë cilësore ,të firmave më prestigjioze. Partneri ynë REHAU , jo vetëm na ka besuar dhe çertifikuar për produktet e tij, por na ka besuar emrin e tij në të gjithë Shqipërinë veri-perëndimore. Falë eksperiencës dhe aftësive tona profesionale, klientët kanë mbetur të kënaqur me ne, duke referuar klientë të tjerë. Kënaqësia dhe mirëbesimi i tyre mbetet çelësi i vazhdimësisë së suksesit tonë! Rudaj.al
Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e godinave, punime ne fushen e duraluminit dhe plastikes, instalime elektrike etj. Junik shpk eshte nje kompani partnere per prodhimin dhe montimin e dritareve plastike pvc Rehau Windows Solution
KELI ALBANIA ALUMIN PVC Prodhim dhe montim, dyer dhe dritare Alumini dhe PVC. 𝐊𝐞𝐥𝐢 𝐏𝐕𝐂 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐮: 𝐂𝐢𝐥𝐞𝐬𝐢- produkte me certifikate te lendes se pare nga importi 𝐊𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐬𝐢- sherbim korrekt sipas preferencave te klientit 𝐒𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐞𝐬𝐢 – transport dhe montim i shpejte ne cdo kohe 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐦 – staf i perkushtuar dhe profesional
Argjendari Festim ju mundeson modelet me te reja ne treg.
Shitje,blerje kembime punime ne flori dhe argjend.. viber/whatsapp: 0693794205
Jeni te Mirpritur
Conad Albania . Gusht 2006  hapet supermarketi i parë Conad në Shqipëri  në qendrën tregtare ETC me sipërfaqe prej 410 m2. Pak muaj më vonë në janar të vitit 2007 një tjetër supermarket Conad me vendnodhje pranë stadiumit Selman Stërmasi me 653 m2.

Big Market ofron sherbimin me te mire dhe produktet me cilesore ne treg

Cilesia dhe sherbimi jane vecorite qe na dallojne nga tregu dhe e bejne Big Market rrjetin me te besuar te shqiptareve per blerjet e tyre. Ne kemi nje staf i cili punon cdo dite me dedikim dhe perkushtim per tju ofruar klienteve vetem me te miren.
AB Bogdani. Pasioni ynë i kalon çdo ditë kufijtë e asaj që është e mundur për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme. Njëkohësisht, vlerat e forta të shoqërisë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljes sonë. Kredibiliteti ynë varet nga besueshmëria jonë, dhe ne bëjmë atë që themi. Ne veprojmë në mënyrë transparente dhe gjithmonë përpiqemi të mbajmë premtimet tona.
Tek Makineri PVC Albania ju ofrojmë më të mirën për ju dhe biznesin tuaj. Ne nuk ofrojmë vetem shitjen e makinerive por ju ndjekim gjatë gjithe procesit duke ofruar mirëmbajtje, asistencë dhe pjesë për të gjitha makineritë që blihen tek ne. Perpiqemi maksimalisht që klientët tanë të ngelen të kënaqur me punën tonë. Përse të na zgjidhni ne:  

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?