Loading...
Kompania e Pastrimi – Shala Group, ju ofron pastrimin gjeneral të shtepive, banesave, lokaleve, divaneve, tepiheve te pa levizshem, dyshemve, kubzave te oborrit, xhama, karriga, vetura, etj…… Na gjeni ne Facebook dhe Instagram: https://www.facebook.com/shalagroupks/photos/?ref=page_internal → THIRR TANI: +383 49 213 283 ☎️