Loading...

Super Monte Group, i specializuar në prodhimin e kontejnerëve prej çeliku inox për magazinimin dhe transportimin e birrës, vajit dhe verës. Kontejnerë prej çeliku të pandryshkshëm, fuçitë dhe fuçitë për fabrikat e birrës dhe prodhuesve të pijeve

Kontejnerë  bakri për birrë  prodhuar në Itali fuçi çeliku inox. DIN  dhe  Euro  për birrë Kontejnerë prej çeliku të pandryshkshëm për  industritë e verës  Produkte prej çeliku inox  për industrinë ushqimore fuçi nën presion çelik inox për  verë  dhe  birrë  Kontejnerë nën presion për pije  Vezë  industriale të prodhuara në Itali
Projektimi i  aplikacioneve të reja për  makineri dhe prodhim fuçi  në Salento Itali. Ndihma dhe inxhinieria e klientit  në gjuhë.  Prodhimi i aksesorëve prej çeliku inox fuçi çeliku inox   për prodhimin e birrës. Kontejnerë prej çeliku inox