Loading...

Mirësevini në Legal Metaj Consulting!

Zyra jonë e konsulencës  ligjore është themeluar në vitin 2018 nga avokatë dhe ekspertë të fushave të ndryshme të konsulencës. Zyra jonë përbehet nga stafi i saj dinamik dhe ekspert, pa kompromentuar rregullat profesionale dhe parimet e etikes në asnjë mënyrë. I sigurojm klientëve  informacion të përditësuar  të besueshëm dhe  të bazuar në besimin reciprok , në mënyrën më të shpejtë, më të kualifikuar dhe të synuar.
Ju mirëpresim!