Shtëpia juaj merr tjetër pamje!

Zgjidh mobilimin më të mirë për shtëpinë tuaj.

Rreth nesh

më shumë rreth hapsirës tonë

Mirësevini në Mobileri Qenani

Operojmë më shumë se prej 10 vitesh në tregun Shqiptar në fushën e mobilimit dhe arredimit të ambjenteve tuaja.Është kënaqësi e madhe për ne kur na zgjidhni dhe mbeteni të kënaqur nga shërbimi ynë.

Çfarë ofrojmë ne ?

Ne punojmë për ju

Kuzhina

Kuzhina të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Dhoma gjumi

Dhoma gjumi të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Minibare

Minibare të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Dyer

Dyer të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Dhoma gjumi për fëmijë

Dhoma gjumi për fëmijë të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Portmondo

Portmondo të përmasave të ndryshme dhe me dizajne të ndryshme. Material cilësor dhe punime fantastike.

Shiko punimet tona dhe na kontakto!

Materialet e vecanta dhe të punuara me detaje na bëjnë ne të jemi ndryshe nga të tjerët.

Vizito galerinë e punimeve tona.

Kontakto me ne.

jep porosinë

Kontakt

Mobileri ADS Qenani

Punuar dhe mirëmbajtur nga PAMM Studio.

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani