Keli PVC Albania

Dyer dhe dritare alumin PVC

+355697033533

Keli PVC Albania

Dyer dhe dritare alumin PVC

+355697033533

KELI ALBANIA ALUMIN PVC

Prodhim dhe montim, dyer dhe dritare Alumini dhe PVC.

Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun shqiptar në bashkëpunim me kompanitë më të njohura në prodhimin e aluminit, duraluminit dhe duroplasit, Keli PVC garanton punime cilësore duralumin dhe plastike nga të gjitha llojet.

Sistem profilesh BluEvolution

Sistemi i profilit bluEvolution bashkon teknologjinë më të përparuar të orientuar drejt së ardhmes me dizajn modern, pragmatik për brezin e ri të dritareve të klasit botëror.

Shpesh kur duhet të blejmë një derë, dhe të blinduar, faktori i vetëm që marrim parasysh është ai estetik. Shumë e gabuar. Gjëja e parë për të cilën duhet të mendohemi, kur duam të blejmë një derë, është niveli i sigurise per te cilen KELI PVC tregon kujdes maksimal

Harta

Sukth, Albania

𝐊𝐞𝐥𝐢 𝐏𝐕𝐂 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐟𝐫𝐨𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐮:
𝐂𝐢𝐥𝐞𝐬𝐢- produkte me certifikate te lendes se pare nga importi
𝐊𝐨𝐫𝐫𝐞𝐤𝐭𝐞𝐬𝐢- sherbim korrekt sipas preferencave te klientit
𝐒𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐞𝐬𝐢 – transport dhe montim i shpejte ne cdo kohe
𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐦 – staf i perkushtuar dhe profesional

Keli PVC Albania

Dyer dhe dritare

Alumin PVC

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?