KADET SHPK

DRITARE PLASTIKE REHAU

Kadet Shpk

Partner Zyrtar me Rehau Quality, ofron Dritare Plastike PVC Rehau te modeleve te ndryshme.

Rehau eshte nje kompani e madhe nderkombetare me mbi 40’000 punonjes administrate ne 170 shtete qe prodhon PVC per perdorime te ndryshme.

Prej me shum se 4 vjetesh Kadet eshte çertifikuar si partner i autorizuar i Rehaut vetem per pjesen e dritareve.

Me nje staf te trajnuar dhe çertifikuar ne Vjene (Rehau akademi), ne ju ofrojme ekperiencen tone me nje korrektesi gjermane dhe profile PVC, jo te ricikluar.

dritare plastike rehau

Produkte

Produkte rehau

Dritare Plastike

Te nderrosh dritaret nuk eshte thjesht per bukuri por nje investim qe do t’ju kthehet gjithe jeten nga faturat e energjise, qetesine dhe sigurine, nga Dritaret Plastike Rehau.

 
 

DRITARE PLASTIKE REHAU

PUNIME TE NDRYSHME

harta

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?