Junik SHPK

Llojet e aktivitetit

Kompania “Junik” sh.p.k ju ofron mundesine e ndertimit te godinave civile dhe banimi me parametra dhe kushte bashkehore.  Ne sigurojme kualitet, funksion, jetegjatesi si dhe komfort nga ana e izolimit termik dhe akustik. Junik shpk eshte lider ne fushen e ndertimit

Kush jemi

Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh. Ne ju mundesojme ndertimin e godinave,  kompani partnere per prodhimin dhe montimin e dritareve plastike pvc Rehau Windows Solution

SHERBIMET QE OFROJME

Junik shpk operon edhe ne fushen e punimeve te duraluminit, plastikes, punimeve me gips, lyerje dhe patinime duke treguar nje kujdes te vecante ndaj detajeve dhe cilesise se produkteve. Realizojme punime elektrike nga me te ndryshmet.

Rifiniturat e resortit do të jenë të një cilësie dhe standardi të çertefikuar nga BE. Vetrata dhe dritare nga REHAU, Austri, parket Gjerman, pllaka gres porcelanato cilësi e parë, dyer druri, prodhim i vetë kompanisë ”Junik” Sh.p.k.

DELFIN RESORT

Kompleksi Residencial Turistik “Delfin” Resort është projekti më i ri që shoqëria “Junik” Sh.p.k. prezanton.
Një ndërtim elitar, në një vend elitar.

 

GODINA CIVILE DHE BANIMI

Rikonstruksion dhe mirembajtje te ndertesave Civile dhe Industriale, veshje fasada.

GODINA INDUSTRIALE

Ndertim edhe rikonstruksion i ndertesave Industriale, veshje fasadash

CFARE OFROJME

Te gjitha punimet tona jane te realizuara nga nje staf punetoresh te kualifikuar dhe me materiale te certifikuara CE. Ne ju pergjigjemi me se miri kerkesave te klienteles fale perdorimit te produkteve te markave me prestigjoze nderkombetare.

RRUGE DHE RRJETE INXHINIERIKE

Ndertim rrugesh,  autostrada, mbikalime, hekurudha,  pista aeroportuale

NDERTIME SPECIALE

Punime per prishjen e ndertimeve, Impiante te sinjalistikes ndricuese te trafikut

PRODHIM, MONTIM DRITAREVE PLASTIKE PVC

Partnere per prodhimin dhe montimin e dritareve plastike PVC me REHAU Windows Solution

ADRESA

Rreth nesh

Shoqeria e ndertimit “JUNIK”sh.p.k eshte kompania lider ne Shqiperi qe ushtron aktivitetin e saj prej me shume se 20 vitesh.

 

Kompania “Junik” sh.p.k ju ofron mundesine e ndertimit te godinave civile dhe banimi me parametra dhe kushte bashkehore.

sherbimet

Kontakt

Përfaqësuesi zyrtar i REHAU

Kliko për të kontaktuar

Na kontaktoni per me shume informacion

+355676050015

junikshpk@gmail.com

Junik sh.p.k

Lezhe, Albania

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?