FENSTERBAU

DRITARE PVC REHAU

Më shumë rreth nesh

 Mirësevini në FENSTERBAU një nga markat lider dhe kryesor për zgjidhje, e bazuar në polimere në sektorin e ndërtimit ,atë automobilistik dhe në sektorin industrial. Jemi në treg prej 10 vjetësh dhe kemi punuar me më shumë se 500 klientë ne te gjithe Shqiperine.

 

Inovacione dhe perparim në kohëra të mira dhe me shumë sfida:Mësoni fakte interesante për historinë tonë të suksesit dhe rrugëtimin që po ndjekim,duke u fokusuar në qëndrueshmëri dhe në kërkesat e brezave të ardhshëm.

 

Jemi në dispozicionin tuaj për cdo lloj porosie që mund të keni. Mjafton një telefonatë nga ana juaj dhe në shumë pak kohë jemi aty duke realizuar vizionin tuaj.

Dritare dhe Dyer Geneo (RAU-FIPRO)

GENEO ju ofron qëndrueshmërinë më të mirë duke kombinuar materialet tona të teknologjisë së lartë me një konstruksion të optimizuar të profilit dhe sistemit të integruar të përforcimit IVS. Në këtë mënyrë GENEO arrin pikën më të lartë Uf deri në 0.79 W / m²K pa ura termike dhe zvogëlon konsumin e energjisë deri në 76%.

Dyer të jashtme GENEO

Sistemi ynë GENEO premium mund të përdoret në 90% të të gjitha rasteve pa përforcime çeliku dhe në këtë mënyrë pa ura termike. Dera kryesore GENEO, e kombinuar me module termike dhe një panel të derës së përparme me trashësi deri në 53 mm, arrin një vlerë Ud deri në 0.51 W/m²K.

Dyer të jashtme SYNEGO

Të projektuar për pajisje me klasën e rezistencës deri në RC3, dyert kryesore SYNEGO ofrojnë mbrojtje të shkëlqyeshme kundër hyrjes me forcë. Me izolimin termik, izolimin e lartë akustik, qëndrueshmërinë dhe gamën e gjerë të ngjyrave, këto dyer kryesore plotësojnë gjithashtu kërkesat e larta të pronarëve të ndërtesave.

Punimet tona

Distributor i licensuar nga REHAU për Shqipërinë. Të gjitha materialet janë importuar nga Gjermania për tregun vendas.

GENEO

GENEO është i përbërë nga RAU-FIPRO, një material i përbërë nga fibra të ngjashme me ato të përdorura në ndërtimin aeronautik.

SYNEGO

Rehau Synego 80 është një profil që ofron efikasitet shumë të mirë të energjisë.

EURO DIZAJN 70

Një gamë e gjerë e profileve mbulon të gjitha kërkesat e arkitekturës moderne për dritare dhe dyer.

KONTAKT

Lagja 6, rruga e qelqit, banese private nr 119

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani