Euroconst Shpk

Në treg që nga viti 1991

Mirësevini tek Euroconst Shpk.

EUROCONST shpk i ka fillimet e saj në vitin 1991 në Athine, ku administratori i saj ishte i punesuar tek kompani te mirenjohur me eksperiencë në fasadat e xhamit.

Gjatë 21 viteve aktivitet, që nga krijimi i kompanisë, EUROCONST shpk ka zgjeruar aktivitetin e saj ne tërë Shqipërinë. Falë eksperiencës dhe garancive që EUROCONST sh.p.k paraqet në cdo projekt, sot kompania është e gatshme të shtrijë aktivitetin e saj edhe jashtë kufijve të Shqipërisë.

 

Kompania EUROCONST sh.p.k operon në sektorin e Fasadave të vazhduara me kapak, Fasadave të vazhduara strukturale, Fasadave të vazhduara gjysëm strukturale, Fasadave të vazhduara sistem Spider, Dyer dhe dritare termike, Dyer dhe dritare PVC, Dyer dhe dritare me palosje, Xhamit termik, Kangjella xhami, Kangjella alumini, Kangjella hekuri, Konstruksione metalike.

Më shumë rreth nesh

Korrektësia, shpejtësia, cilësia e lartë e punës, ilustruar kjo dhe me certifikaten, ISO 9001-2000 si dhe garancia e punimeve, e materialeve të përdorura, janë armet tona më të fuqishme në tregun e sotem. 21 vite përvoje, janë nëse të mjaftueshme për t’i besuar EUROCONST shpk projektet tuaja.

 

Gjithmone të fokusuar drejt sherbimeve profesionale te nje cilesie te larte, shoqëria ka krijuar nje emër të njohur kudo ku kërkohen standarde. Me një klientelë në gjithë Shqipërinë dhe jo vetëm, EUROCONST shpk zotëron një të ardhmë te sigurt sepse ofron shërbime të standardeve të larta

Çfarë ofrojmë ne?

Fasada te vazhduara xhami

Keto jane sisteme fasadash me profile te dukshme alumini me tipare te dukshme vertikale dhe horizontale. Ne kete lloj fasade, fale teknologjive dhe materialeve te reja, bashkimet mes xhamit dhe profilit te aluminit, pra pjeses se dukshme te tij, mund te zvogelohen ne minimum

Punime te ndryshme me PVC REHAU

REHAU eshte prodhuesi lider i profileve te PVC ne shkalle boterore. Ajo qe ofron kjo kompani kane jane zgjidhje inxhinierike te cilat kombinojne formen me funksionalitetin si asnje kompani tjeter. Cilesia e produktit REHAU eshte njera nga kompanite e para ne bote qe ka prodhuar profile plastike per dyer dhe dritare.

Punime me alumin termik

Sistemet e aluminit qe ne perdorim ne vetratat tona, si per fasaden e vazhduar ashtu dhe per dyert, dritaret, ndarjet e ndryshme te ambjenteve te brendshme etj, kane nje aplikim mjaft te mire arkitektonik dhe plotesojne cdo nevoje te klientit tone.

Kangjella Xhami dhe Alumini

Ky lloj produkti eshte i realizuar teresisht me tubo alumini me dimensione te ndryshme dhe ngjyra te disa llojeve.

Konstruksione Metalike

Vetrata me Alumil M11500. Piramida xhami, sistem Skylight

Dyer me Palosje

Dere me palosje me kontur alumini dhe pjeserisht me xham me izolim perfekt. Dere me palosje komplet me xham pa kornize alumini

Punimet tona

Kontakto me ne

Gjithmonë të gjendur pranë nevojave të klientëve tanë.

Ku ndodhemi?

069 408 0010

euroconst@yahoo.com

Rr. “Asti Gogoli”, Lagja 14, Shkozet, Durres, Shqiperi

Shërbimet Tona

Fasada te vazhduara xhami

 

Punime te ndryshme me PVC REHAU

 

Punime me alumin termik

Kangjella Xhami dhe Alumini

 

Konstruksione Metalike

 

Dyer me Palosje

Ku ndodhemi?

Euroconst shpk

©2021 All rights reserved.

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?