Dural Extra SH.P.K

Ishull lezhë, Albania

Dural Extra SH.P.K

Firmë e cila operon prej vitesh në fushën e përpunimit të Duraluminit, Xhamit, si dhe tregtimin e tyre dhe të aksesorëve të tyre. – në fushën e Importit të makinerive, për përpunimin e Duraluminit dhe të Xhamit si dhe e të aksesorëve të tyre. – në fushën e tregtisë me shumicë e pakicë, import – eksport i tyre të artikujve të ndryshëm. – si dhe çdo aktivitet të lejuar me ligj.

Dyer

Dyer cilësore dhe sipas tendencave më të fundit.Shërbim transporti në të gjithë shiqipërinë.

Dritare

Dritare të përmasave të ndryshme dhe sifurisht cilësia më e mirëe në treg.

Grila

Grila normale të thjeshta dhe grila persiane. Shërbim i shpejtë dhe kualitet i lartë.

Shiko punimet tona

Një tur i vogël i punimeve tona të shumta në numër dhe me klientë të kënaqur në gjithë Shqipërinë.

Keni një ambjent të ri?

Na kontakto dhe merr shërbimin tonë

Dural Extra SH.P.K

© Dural Extra SH.P.K. 

ALL RIGHTS RESERVED. TERMS OF USE AND PRIVACY POLICY.

nuk keni website?

Open chat
💬 Need help?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?