Alu Glass shpk

Parllaku Glass ofron sisteme prej alumini dhe xhami për të gjitha përdorimet, të cilat janë projektuar, prodhuar dhe testuar nga një prej kompanive më të mëdha në Itali “EKU” e cila është edhe partneri yne kryesor dhe me te cilen bashkepunojme prej vitesh.

Përse Alu Glass?

Rreth nesh

Ne besojmë se një marrëdhënie e ngushtë dhe një shkëmbim i vazhdueshëm i informacionit teknik me klientët tanë është thelbësor. Ne ofrojmë zgjidhje të përgjegjshme dhe në kohë për të gjitha kërkesat tuaja. Ekspertët tanë do t’ju ndihmojnë të vlerësoni dhe përmbushni nevojat tuaja për cdo punim xhami dhe  alumini, nga dizajni deri te realizimi dhe instalimi. Ne mund të përmbushim sfidën tuaj!

Prioriteti ynë është të plotësojmë kërkesat e konsumatorëve duke përdorur produkte të cilësisë së parë . Ne perdorim produktet e Sistemit EKU.
Politika e kontrollit të cilësisë dhe përmirësimit të vazhdueshëm do të sigurojë që cilësia e produktit tuaj të jetë gjithmonë në nivelin më të lartë të mundshëm. Ne jemi të vendosur të bëhemi dhe të mbetemi furnizuesin tuaj të zgjedhur. Linja jonë e prodhimit, lëndët e para të përdorura dhe menaxhimi profesional i cdo kerkese është çelësi i suksesit tone.

Kënaqësi kur na kontaktojnë klientë të rinj

Kontakto me ne

Na gjeni në:

Kavaja Street Tirane, Albania 1001

Siri Kodra Street Tirane, Albania 1001

Kontakt

Formë Kontakti

Punuar dhe mirëmbajtur nga PAMM Studio

nuk keni website?

Open chat
💬 Si mund të ju ndihmojmë?
Përshëndetje nga Biznese.vip👋
Si mund të ju ndihmojmë?