AB Bogdani

Dyer & Dritare pvc

Pasioni ynë i kalon çdo ditë kufijtë e asaj që është e mundur për të nxitur një të ardhme të qëndrueshme. Njëkohësisht, vlerat e forta të shoqërisë i japin formë punës, kulturës dhe sjelljes sonë. Kredibiliteti ynë varet nga besueshmëria jonë, dhe ne bëjmë atë që themi. Ne veprojmë në mënyr ë transparente dhe gjithmonë përpiqemi të mbajmë premtimet.
punim i yni ne pronë private
Materiale cilësore - rehau

Shërbime

  • Dritare PVC
  • Dyer PVC
  • Grila
  • Punime me porosi
  • Instalim

Projektet tona

Dritare PVC

standart europian

Dyer PVC

standart europian

Grila

standart europian

Harta

Shëtitorja Kryesore

Bashkia Përrenjas

Elbasan

Nëse Biznesi juaj
nuk gjendet këtu?

Rregjistroje tani

Open chat
Përshëndetje👋
Si mund të ju ndihmojmë?